Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 89 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 90 Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 90

Een van ons

Henk Jansen

Technisch projectleider

Henk startte in 2000  bij Esprit Projectontwikkeling. Hij is technisch projectleider. Zijn expertise is het bouwkundig ontleden van gebouwen, zodanig dat er geen of zo weinig mogelijk verrassingen overblijven die bij de uitvoering een financieel risico vormen. Hij is vraagbaak voor zowel kopers (tijdens het verkoopproces) als aannemers (tijdens de uitvoering).

Henk groeide op als zoon van een kleine aannemer in Holten en liep zodoende al jong mee in diverse bouwwerken. Later ging hij aan de slag als bouwkundig tekenaar bij Ufkes Planontwikkeling in Apeldoorn (1 jaar), als bouwkundig medewerker bij Lensink Architecten in Rijssen (6,5 jaar) en Platell Architectuur in Lochem (10 jaar).

Hij is trots op: “de realisatie van diverse projecten in zowel utiliteits- als woningbouw, waarbij de opdrachtgevers tevreden waren en nog steeds zijn. Maar ook het aanleveren van een goed en duidelijk stel tekeningen met bijbehorende beschrijving, waarbij naderhand geen of weinig vragen overblijven.”

Henk is oplossingsgericht en open. Denkt mee en heeft een duidelijke eigen inbreng,  maar biedt ook ruimte aan alternatieve oplossingen of meningen van anderen.

Tel: 0548-366001

http://nl.linkedin.com/pub/henk-jansen/1a/484/233/