Notice: Only variables should be passed by reference in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 95
 • We bijten ons vast in complexe bouwprojecten

  We bijten ons vast in complexe bouwprojecten
 • Notice: Only variables should be passed by reference in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 95
 • Een vastgoedproject is haalbaar bij een sluitende exploitatie

  Een vastgoedproject is haalbaar bij een sluitende exploitatie
 • Notice: Only variables should be passed by reference in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 95
 • Toegevoegde waarde in de initiatie- en de ontwikkelfase

  Toegevoegde waarde in de initiatie- en de ontwikkelfase

Nieuws artikel

Eerste wandelementen rijwoningen Tuscany Residence Aruba geplaatst

Deze week zijn de eerste prefab wandelementen van cellenbeton geplaatst voor de rijwoningen op de kavels 29 t/m 32 in het project Tuscany Residence Aruba.
Deze zijn afkomstig van Xella en aangevoerd per scheepscontainer en verder vervoerd met de vrachtwagen naar de bouwplaats.
De begane grondvloer is net voor de Kerst gestort en derhalve kon vorige week gestart worden met het aanbrengen van de kimelementen en deze week worden vervolgd met de wandelementen.
Zo gauw alle wandelementen staan, zullen de vloerelementen van de eerste verdiepingsvloer gelegd worden, waarna de aannemer verder zal gaan met het plaatsen van de wandelementen voor de verdieping.
Op deze wijze zal in een korte tijd het woningblok overeind staan en kan al een beeld worden verkregen van hoe het er straks uit zal zien.