Notice: Only variables should be passed by reference in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 95
 • We bijten ons vast in complexe bouwprojecten

  We bijten ons vast in complexe bouwprojecten
 • Notice: Only variables should be passed by reference in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 95
 • Een vastgoedproject is haalbaar bij een sluitende exploitatie

  Een vastgoedproject is haalbaar bij een sluitende exploitatie
 • Notice: Only variables should be passed by reference in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 95
 • Toegevoegde waarde in de initiatie- en de ontwikkelfase

  Toegevoegde waarde in de initiatie- en de ontwikkelfase

Nieuws artikel

Terugblik informatieavond bestemmingsplan Johan de Wittlaan 12 in Woerden

Tijdens de informatiebijeenkomst op woensdag 20 december 2023 hebben wij omwonenden en geïnteresseerden kunnen informeren over ons nieuwbouwplan aan de Johan de Wittlaan 12 in Woerden.

Waar ging de presentatie over?
Op deze avond zijn panelen met daarop de uitleg, de procedure en de planning van het bestemmingsplan en ons nieuwbouwplan gepresenteerd. De gemeente heeft het bestemmingsplan toegelicht. UC Architects en Esprit Projectontwikkeling gingen in op het bouwplan en de inrichting van de openbare ruimte. Genodigden konden vragen stellen en dat werd zeer actief gedaan.

Presentatiepanelen terugkijken?
Heeft u de informatiebijeenkomst gemist en wilt u de presentatiepanelen terugkijken? Dat kan via onderstaande links:
paneel 1 / paneel 2 / paneel 3 / paneel 4 / paneel 5 / paneel 6 / paneel 7 / paneel 8 / paneel 9 / paneel 10

Vragen en antwoorden teruglezen?
Naar aanleiding van de informatiebijeenkomst bent u van donderdag 21 december 2023 tot en met vrijdag 29 december 2023 per mail in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen.
Wij hebben géén vragen van u mogen ontvangen, waardoor een overzicht met vragen en antwoorden niet zal worden gepubliceerd. 

Reageren op het bestemmingsplan?
U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien en hierop reageren tot en met 18 januari 2024. Wij noemen dit een zienswijze indienen.
Kijk voor meer informatie op de website van gemeente Woerden.