Notice: Only variables should be passed by reference in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 95
 • We bijten ons vast in complexe bouwprojecten

  We bijten ons vast in complexe bouwprojecten
 • Notice: Only variables should be passed by reference in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 95
 • Een vastgoedproject is haalbaar bij een sluitende exploitatie

  Een vastgoedproject is haalbaar bij een sluitende exploitatie
 • Notice: Only variables should be passed by reference in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 95
 • Toegevoegde waarde in de initiatie- en de ontwikkelfase

  Toegevoegde waarde in de initiatie- en de ontwikkelfase

Nieuws artikel

Esprit Projectontwikkeling verkoop nieuwbouwontwikkeling in Amsterdam

Esprit Projectontwikkeling heeft haar nieuwbouwontwikkeling BRIX in Amsterdam aan een particuliere belegger verkocht. Het wooncomplex wordt nabij de Zuidas in de wijk Buitenveldert gerealiseerd. Bij de verkoop werd Esprit Projectontwikkeling door Capital Value bijgestaan.
Het betreft een binnenstedelijke herontwikkeling bestaande uit 25 vrije sector huurappartementen met een ondergrondse parkeergarage met 25 parkeerplaatsen voorzien van een parkeersysteem.

Van der Linde Architecten uit Deventer heeft zich bij het ontwerpen van het gebouw door de Amsterdamse School laten inspireren. De knipoog naar de jaren ’60 die de buitenkant van het gebouw weergeeft, is binnen geenszins merkbaar. De inrichting is volledig gericht op comfort en woongenot. Het gebouw bestaat uit zowel twee- als driekamerappartementen, variërend in omvang van 61 tot 117 m2 GBO.

De appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt en zeer compleet. Alle appartementen beschikken over een eigen berging en één of meerdere buitenruimten. De vier penthouses op de bovenste verdieping zijn voorzien van een ruim dakterras.

De start van de bouw vindt plaats in het derde kwartaal van 2018. Naar verwachting zal het wooncomplex in het eerste kwartaal van 2020 worden opgeleverd. Aannemersbedrijf Vink + Veenman B.V. uit Nieuwkoop zal de bouw gaan uitvoeren.