Notice: Only variables should be passed by reference in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 95
 • We bijten ons vast in complexe bouwprojecten

  We bijten ons vast in complexe bouwprojecten
 • Notice: Only variables should be passed by reference in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 95
 • Een vastgoedproject is haalbaar bij een sluitende exploitatie

  Een vastgoedproject is haalbaar bij een sluitende exploitatie
 • Notice: Only variables should be passed by reference in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 95
 • Toegevoegde waarde in de initiatie- en de ontwikkelfase

  Toegevoegde waarde in de initiatie- en de ontwikkelfase

Project

Deventer, 11 waterwoningen Aquarius aan de Rielerkolk

waterwoningen

In Deventer, tegenover het Deventer Ziekenhuis, ligt de Rielerkolk.
Hier heeft Esprit Projecten BV een woningbouwproject ontwikkeld voor totaal 13 waterwoningen.
Het project is eerder ontwikkeld onder de naam Reflections Deventer, waarbij in 2012 twee woningen van dit type zijn gebouwd.
Enkele jaren geleden zijn de woningen herontwikkeld, waardoor de woningen een nog meer eigentijdse en modernere uitstraling hebben verkregen.
Inmiddels zijn alle woningen door Aannemersbedrijf Haafkes Deventer BV opgeleverd en heeft Van Heteren Weg- en Waterbouw BV de civiele werkzaamheden aan de beide zijden van de Rielerkolk afgerond.
Ook zijn de bijbehorende straten met omgeving inmiddels overgedragen aan de gemeente Deventer: aan de noordzijde is dit de Vriezenbeltstraat en aan de zuidzijde is dit de Rielerkolkweg.
Het is een mooi woongebied geworden, waar de ontwikkelaar, gemeente en de bewoners trots op zijn.

Video reeds gebouwde woning: Klik hier

 

Plaats:Deventer
Rol Esprit:Binnenstedelijke grond- en opstalontwikkeling tot en met de verkoop van de woningen. Met Esprit Projecten BV tevens risicodragend.
Succes:Moderne energiezuinige villa’s en woningen boven het water met fantastisch uitzicht op de Rielerkolk, voorzien van terras aan oever- en waterzijde
Trots:Het opnieuw ontwikkelen van een prachtige woonlocatie die door de huidige bewoners enorm wordt gewaardeerd. Met name de ligging half in het water geeft de indruk direct in de natuur te leven.