< Deventer, 11 waterwoningen Aquarius aan de Rielerkolk - Esprit
  • We bijten ons vast in complexe bouwprojecten

    We bijten ons vast in complexe bouwprojecten
  • Een vastgoedproject is haalbaar bij een sluitende exploitatie

    Een vastgoedproject is haalbaar bij een sluitende exploitatie
  • Toegevoegde waarde in de initiatie- en de ontwikkelfase

    Toegevoegde waarde in de initiatie- en de ontwikkelfase

Project

Deventer, 11 waterwoningen Aquarius aan de Rielerkolk

waterwoningen

In Deventer, tegenover het Deventer Ziekenhuis, ligt de Rielerkolk.
Hier heeft Esprit een woningbouwproject ontwikkeld voor totaal 13 waterwoningen.
Het project is eerder ontwikkeld onder de naam Reflections Deventer, waarbij in 2012 twee woningen van dit type zijn gebouwd.
Enkele jaren geleden zijn de woningen herontwikkeld, waardoor de woningen een nog meer eigentijdse en modernere uitstraling hebben verkregen.
Inmiddels zijn alle woningen door Aannemersbedrijf Haafkes Veldwachter BV opgeleverd en is Van Heteren Weg- en Waterbouw BV bezig met de laatste werkzaamheden voor civiele werkzaamheden aan de zuidzijde van de Rielerkolk.
Deze zullen naar verwachting begin 2021 gereed zijn.
De woningen aan de noordzijde van de Rielerkolk zijn inmiddels allemaal opgeleverd en bewoond. Ook de bijbehorende straat (Vriezenbeltstraat) is opgeleverd en aan de gemeente overgedragen.

Video reeds gebouwde woning: Klik hier

 

Plaats:Deventer
Rol Esprit:Binnenstedelijke grond- en opstalontwikkeling tot en met de verkoop van de woningen. Met Esprit Projecten BV tevens risicodragend.
Succes:Moderne energiezuinige villa’s boven het water met fantastisch uitzicht op de Rielerkolk, voorzien van terras aan oever- en waterzijde
Trots:Het opnieuw ontwikkelen van een prachtige woonlocatie die door de huidige bewoners enorm wordt gewaardeerd. Met name de ligging half in het water geeft de indruk direct in de natuur te leven.