< Zutphen, 47 woningen Leesten-Oost - Esprit
  • We bijten ons vast in complexe bouwprojecten

    We bijten ons vast in complexe bouwprojecten
  • Een vastgoedproject is haalbaar bij een sluitende exploitatie

    Een vastgoedproject is haalbaar bij een sluitende exploitatie
  • Toegevoegde waarde in de initiatie- en de ontwikkelfase

    Toegevoegde waarde in de initiatie- en de ontwikkelfase

Project

Zutphen, 47 woningen Leesten-Oost

eengezinswoningen

Het plan bestaat uit 47 woningen in diverse uitvoeringen en prijsklassen en is nagenoeg volledig opgeleverd. Alleen de kavel voor de vrijstaande woning (kavel 29 in het plan) is nog te koop.
De uitvoering van het plan heeft de nodige jaren in beslag genomen, maar het resultaat is wel zodanig dat we daar met elkaar trots op zijn: een mooi plan met een mooie ligging, grotendeels aan de Looër Enkweg in Zutphen.
Esprit Projectontwikkeling heeft de gehele ontwikkeling en de verkoopbegeleiding voor zijn rekening genomen, aannemer Van Campen Bouw/Zelhem BV heeft de woningen gebouwd.
De verkoop is door Van der Beek Makelaars in Zutphen geregeld: hier kunt u ook nog terecht voor de koop van de vrijstaande kavel met of zonder woning.
Het plan is gebouwd op de Looër Enk en derhalve is de hoogteligging van elk woningblok anders. Dit geeft toch weer een ander beeld en gevoel als je door de straat loopt.
Ook aan de kinderen is gedacht: door de gemeente is een mooie speelplaats aangelegd in de verbrede middenberm van de Looër Enkweg.

Plaats:Zutphen
Rol Esprit:Opstalontwikkeling tot en met de verkoop van de woningen. Met Esprit Exploitatie I BV tevens risicodragend.
Succes:Mooi project op de Looer Enk te Zutphen, waarbij het verloop van de enk zoveel mogelijk intact is gelaten. Met name de afwatering is hier een uitdagend element, wat samen met de gemeente vorm is gegeven
Trots:Ontwikkeling o.b.v. het Scala-concept. Ondanks de recessie toch doorgaan met de bouw van de laatste twee-onder-een-kapwoningen, waarbij de uitvoering blok voor blok heeft plaatsgevonden