< Aruba, Tuscany Residence Aruba - Esprit
  • We bijten ons vast in complexe bouwprojecten

    We bijten ons vast in complexe bouwprojecten
  • Een vastgoedproject is haalbaar bij een sluitende exploitatie

    Een vastgoedproject is haalbaar bij een sluitende exploitatie
  • Toegevoegde waarde in de initiatie- en de ontwikkelfase

    Toegevoegde waarde in de initiatie- en de ontwikkelfase

Project

Aruba, Tuscany Residence Aruba

woningen Antillen

In het noorden van Aruba, gelegenĀ op slechts 600 meter van het strand van Palm Beach, wordt een nieuw woningbouwplan gerealiseerd, bestaande uit zo’n 180 woningen in diverse uitvoeringen.
De eerste fase van dit plan behelst zowel rijwoningen, villa’s en appartementen. Er zijn acht rijwoningen beschikbaar en zeven villa’s, waarbij nog tevens keuze is tussen een lage (2-laags) en een hoge variant (3-laags).
De appartementen zijn ondergebracht in drie gebouwen van elk 12 appartementen.
De architectuurstijl is modern en de woningen zijn voorzien van alle moderne gemakken, waaronder meerdere badkamers, een luxe keuken en een garage c.q. opstelplaats voor een auto.
Bij de bouw van elke villa en appartementengebouw behoort tevens een zwembad.
Bij de appartementengebouwen in het binnengebied wordt tussen beide gebouwen een groter zwembad gemaakt, inclusief de daarbij benodigde voorzieningen als een bar, kleedruimtes, douches e.d.
De verkoop van fase 1 loopt nu.

Voor meer informatie over de diverse woningtypes, de beschikbaarheid en andere info verwijzen we graag naar de website van het project via www.tuscanyresidencearuba.com
Op deze website kunt u ook de beschikbare brochures met prijslijsten van de woningen downloaden.

Plaats:Aruba
Rol Esprit:Grond- en opstalontwikkeling van de woningen tot en met de verkoop.
Succes:Op de plek van een eerder gemaakt bouwplan voor vakantiehuizen, maar welke niet is afgemaakt, is gestart met dit fraaie plan voor diverse woningen en appartementen, waarbij het aan niets zal ontbreken.
Trots:Tot nu toe zijn er 8 woningen gebouwd van een eerder plan. In november 2018 is gestart met de eerste woningen van het nieuwe plan