Notice: Only variables should be passed by reference in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 95
 • We bijten ons vast in complexe bouwprojecten

  We bijten ons vast in complexe bouwprojecten
 • Notice: Only variables should be passed by reference in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 95
 • Een vastgoedproject is haalbaar bij een sluitende exploitatie

  Een vastgoedproject is haalbaar bij een sluitende exploitatie
 • Notice: Only variables should be passed by reference in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 95
 • Toegevoegde waarde in de initiatie- en de ontwikkelfase

  Toegevoegde waarde in de initiatie- en de ontwikkelfase

Project

Groningen, 13 eengezinswoningen en 14 appartementen

Op de locatie van het voormalige uitvaartcentrum Algemeen Belang Dela aan de Esdoornlaan 187 te Groningen heeft Esprit Projectontwikkeling een project ontwikkeld voor 13 eengezinswoningen en 14 appartementen. Het ontwerp komt van de hand van Palazzo BV uit Duiven en kenmerkt zich door een typische stedelijke invulling met ruime stadswoningen in drie bouwlagen en 14 appartementen in diverse groottes. De woningen beschikken over een eigen tuin die aan de achterzijde afgesloten wordt van het binnengebied  door een grote berging met groene afscheiding. Aan de voorzijde van de woningen sluiten de percelen aan op de nieuwe wijkinrichting van de gemeente Groningen, zodat na oplevering van de woningen en de betreffende straten er een voor het oog volledig nieuw stukje wijk ontstaat.
Het appartementengebouw bevat vijf bouwlagen en sluit naadloos aan op de woningen, maar vormt tevens een goede overgang naar de hoge studentenflat van Lefier en de rest van de wijk Selwerd.
De appartementen zijn modern en heerlijk licht en beschikken allemaal over een ruim balkon of terras. Elk appartement beschikt daarnaast over een eigen berging op de begane grond.
De bewoners van de appartementen op de verdiepingen hebben een eigen parkeerplaats in het binnengebied. Hier is ook plaats voor twee deelauto’s met laadpaal. Parkeren voor de eengezinswoningen kan op de aansluitende straten, in de daarvoor nieuw gecreĂ«erde parkeerplekken op de trottoirs.
Het binnengebied krijgt een verkeersluwe en groene invulling met o.a. leibomen tegen de achterzijde van de woningpercelen, alsmede waterpasserende bestrating.

Het project is sinds najaar 2022 in verkoop; voor meer informatie m.b.t. de verkoop van het project, kijk dan op de website van de makelaar, Boekholt Nieuwbouwspecialist te Groningen.