Notice: Only variables should be passed by reference in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 95
 • We bijten ons vast in complexe bouwprojecten

  We bijten ons vast in complexe bouwprojecten
 • Notice: Only variables should be passed by reference in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 95
 • Een vastgoedproject is haalbaar bij een sluitende exploitatie

  Een vastgoedproject is haalbaar bij een sluitende exploitatie
 • Notice: Only variables should be passed by reference in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 95
 • Toegevoegde waarde in de initiatie- en de ontwikkelfase

  Toegevoegde waarde in de initiatie- en de ontwikkelfase

Project

Utrecht, centrumgebouw Place2B

centrum-voorziening

In Utrecht heeft Esprit Projectontwikkeling een project ontwikkeld voor tijdelijke woonunits, genaamd Place2B. Het project is gesitueerd in Leidsche Rijn, deelgebied Overtuin en is ontstaan door de reconstructie van de autosnelweg A2, die op deze plek ondergronds gaat.

De gebouwen zijn gebouwd door aannemer Hardeman uit Veenendaal en medio 2017 turn-key opgeleverd aan de woningcoörporaties Mitros en Portaal, waarmee ze de nieuwe eigenaren van het project zijn geworden.

Centrumgebouw met wasserette
In augustus 2017 is in het centrale deel van het plan het centrumgebouw opgeleverd. De ingebruikname was in november 2017.
De feestelijke opening heeft begin februari 2018 plaatsgevonden.
In het centrumgebouw is ook een wasserette opgenomen. Bewoners van het complex kunnen hier tegen geringe betaling hun kleding wassen en drogen. De wasserette is reeds in augustus 2017 in gebruik genomen.
Met deze centrale voorzieningen is het project volledig afgerond: een mooie woonvoorziening op een mooie plek in Utrecht!