Notice: Only variables should be passed by reference in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 95
 • We bijten ons vast in complexe bouwprojecten

  We bijten ons vast in complexe bouwprojecten
 • Notice: Only variables should be passed by reference in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 95
 • Een vastgoedproject is haalbaar bij een sluitende exploitatie

  Een vastgoedproject is haalbaar bij een sluitende exploitatie
 • Notice: Only variables should be passed by reference in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 95
 • Toegevoegde waarde in de initiatie- en de ontwikkelfase

  Toegevoegde waarde in de initiatie- en de ontwikkelfase

Project

Zaandijk, 44 appartementen Tamboerijnhof

appartementen

Op de locatie van de voormalige school aan de Tamboerijnhof te Zaandijk heeft Esprit Projectontwikkeling een appartementengebouw met 44 appartementen ontwikkeld. De locatie is gelegen in een rustige woonwijk in Zaandijk, langs het water van de Zaandijker Sluissloot.
Het gebouw bestaat uit 6 bouwlagen, welke van beneden naar boven telkens terugvallen, waardoor het gebouw mooi aansluit in de omgeving. Rondom het gebouw worden zoveel mogelijk bomen behouden en waar nodig weer aangeplant, zodat de groene structuur van de locatie behouden blijft.
Er komen appartementen met diverse groottes: 2-kamer, 3-kamer en 4-kamer appartementen, maar ook een tweetal maisonettes op de begane grond. Hierbij bevindt de keuken en eetkamer zich op de begane grond en de overige ruimtes op de eerste verdieping. Alle woningen hebben een ruime buitenruimte, zoals balkon, loggia of dakterras; op de begane grond hebben de woningen een ruim terras.
Op de begane grond komen tevens twee stallingsruimtes voor totaal 19 auto’s en een gemeenschappelijke fietsenberging. De resterende auto’s kunnen geparkeerd worden op het parkeerterrein aan de oostzijde van de locatie en aan de westzijde van het gebouw. Eén parkeerplaats is bedoeld voor een deelauto en wordt voorzien van een laadpaal.
Uiteraard wordt het gebouw voorzien van moderne installaties. Zo worden de woningen voorzien van vloerverwarming aangesloten op een bodemwarmtepomp met aardlussen, waardoor ook koeling in de zomer mogelijk is. Daarnaast worden warmteterugwin-units voor de ventilatie toegepast, zodat er zo weinig mogelijk energie verloren zal gaan en komen er zo’n 90 PV-panelen op het dak.
Kortom een mooi en duurzaam project waarin de bewoners comfortabel kunnen wonen en van alle moderne gemakken worden voorzien.
Voor meer informatie omtrent de verkoop c.q. verhuur van de appartementen klik dan hier.