< Zaandijk, 44 appartementen Tamboerijnhof - Esprit
  • We bijten ons vast in complexe bouwprojecten

    We bijten ons vast in complexe bouwprojecten
  • Een vastgoedproject is haalbaar bij een sluitende exploitatie

    Een vastgoedproject is haalbaar bij een sluitende exploitatie
  • Toegevoegde waarde in de initiatie- en de ontwikkelfase

    Toegevoegde waarde in de initiatie- en de ontwikkelfase

Project

Zaandijk, 44 appartementen Tamboerijnhof

appartementen

Op de locatie van de voormalige school aan de Tamboerijnhof te Zaandijk is Esprit Projectontwikkeling bezig met de plannen voor een appartementengebouw met 44 appartementen. De locatie is gelegen in een rustige woonwijk in Zaandijk, langs het water van de Zaandijker Sluissloot. Het gebouw bestaat uit 6 bouwlagen, welke van beneden naar boven telkens terugvallen, waardoor het gebouw mooi aansluit in de omgeving. Rondom het gebouw worden zoveel mogelijk bomen aangeplant en waar mogelijk behouden, zodat de groene structuur van de locatie behouden blijft.
Er komen appartementen met diverse groottes: 2-kamer, 3-kamer en 4-kamer appartementen, maar ook een tweetal maisonettes, waarbij de keuken op de begane grond ligt en de overige ruimtes op de eerste verdieping. Alle woningen hebben een ruime buitenruimte, zoals balkon, loggia of dakterras; op de begane grond hebben de woningen een ruim terras.
Op de begane grond komen tevens twee stallingsruimtes voor auto’s en een gemeenschappelijke fietsenberging. Uiteraard wordt het gebouw voorzien van moderne installaties. Zo worden de woningen voorzien van vloerverwarming aangesloten op een bodemwarmtepomp met aardlussen, waardoor ook koeling in de zomer mogelijk is. Daarnaast worden warmteterugwin-units voor de ventilatie toegepast, zodat er zo weinig mogelijk energie verloren zal gaan en komen er zo’n 90 PV-panelen op het dak. Kortom een mooi en duurzaam project waarin de bewoners comfortabel kunnen wonen en van alle moderne gemakken worden voorzien.