Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 89 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 90 Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 90

Een van ons

Dick van der Beek

Directeur/partner

Dick studeerde Vastgoedkunde aan de Technische Universiteit van Delft. Gedurende zijn studie is hij zijn carrière als ontwikkelingsmanager begonnen bij Bouwinvest, waar hij een aantal jaren heeft gewerkt. Hij heeft zijn vastgoedkennis verder verbreed met de financiële opleiding Investeringsanalyse (MSRE) aan de Universiteit van Amsterdam (Amsterdam School of Real Estate). Na zijn functie als projectontwikkelaar bij Stevast Advies & Ontwikkeling heeft Dick enkele jaren als zelfstandig ondernemer gewerkt. De afgelopen jaren heeft hij zich als projectontwikkelaar met name bezig gehouden met acquisitie en het begeleiden van vastgoed gerelateerde projecten.

Hij is bedreven in het werven van onroerend goed, projectontwikkeling, het aansturen van complexe projectprocessen en het coördineren van het marketing-, verkoop- en verhuurtraject, waarbij hij strategieën bedenkt en deze tot uitvoering brengt.

Dick is vastberaden en een teamspeler. Als initiatiefnemer brengt hij de juiste partijen bij elkaar om tot een succesvol project te komen. Verder weet hij projecten op kwaliteit, kosten en voortgang aan te sturen en weet hij de gestelde doelen binnen de financiële, juridische en fiscale kaders te bereiken.

Tel: 06-45770253