Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 89 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 90 Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 90

Een van ons

Janneke Struik-Roeterdink

Financieel administratief medewerker

Sinds februari 2011 hoor ik bij het team van Esprit Planontwikkeling B.V. en vervul ik hier de functie van financieel administratief medewerker. Hiervoor ben ik 16 jaar werkzaam geweest bij de Rabobank, hoofdzakelijk in administratieve functies.

In mijn huidige functie verzorg ik de financiële administratie, o.a. de debiteuren- en crediteurenadministratie, facturering en een gedeelte van de loonadministratie. Tevens verricht ik diverse ondersteunende en secretariële werkzaamheden waaronder de ontvangst van onze bezoekers en het telefoonverkeer.

Na al die jaren geeft het administratieve werk mij nog steeds veel voldoening en zeker in combinatie met de secretariële taken blijft het steeds afwisselend, waarbij ik erg geniet van het contact met diverse mensen.

Tel: 0548-366001