Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 89 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 90 Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 90

Een van ons

Michel Boersma

Directeur

Directeur (DGA) van Esprit Planontwikkeling BV en mede-aandeelhouder in de werkmaatschappijen.

Michel richtte Esprit Planontwikkeling in 1998 op na jarenlange ervaring in de bouw.

Na afronding van zijn studie Bouwkunde aan de MTS trad hij begin jaren tachtig in dienst bij architectenbureau Bouwkundig Diensten Centrum in Rijssen. In deze periode haalde hij zijn HBO diploma Bouwkundig opzichter/tekenaar BNA/VTS. Als bouwkundig tekenaar was hij sterk betrokken bij standaard woningconcept ontwikkelingen voor verschillende grote bouwbedrijven in Nederland.

In 1988 ging hij aan de slag als werkvoorbereider bij bouwbedrijf Roosdom Tijhuis In Rijssen, waar hij later commercieel medewerker werd. Vervolgens werd hij acquisiteur/ontwikkelaar  bij Van Campen Bouw te Zelhem. In deze functies groeide hij uit van bouwkundige tot allround commercieel en bouwkundig ontwikkelaar.

Michel heeft in al die jaren acquisitie en projectontwikkeling veel ervaring opgedaan waarmee hij in staat is om vastgoedprojecten vanaf de acquisitie-/verwervingsfase compleet te managen tot aan de start van de bouwwerkzaamheden. Afgelopen jaren richtte hij zich vooral op complexe binnenstedelijke ontwikkellocaties.

Zijn kracht ligt in het aansturen, begeleiden en onderhandelen van alle overeenkomsten en contractstukken, het opstellen en bewaken van de financiële haalbaarheid hiervan, alle werkzaamheden die voorkomen bij het wijzigen van bestemmingsplannen en  het verkrijgen van de onherroepelijke vergunningen voor het project. Mede door zijn open benadering en communicatieve vaardigheden bracht hij vele projecten tot een succes.

Tel: 06-54900014

https://www.linkedin.com/pub/michel-boersma/b/578/58b