Notice: Only variables should be passed by reference in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 95
 • We bijten ons vast in complexe bouwprojecten

  We bijten ons vast in complexe bouwprojecten
 • Notice: Only variables should be passed by reference in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 95
 • Een vastgoedproject is haalbaar bij een sluitende exploitatie

  Een vastgoedproject is haalbaar bij een sluitende exploitatie
 • Notice: Only variables should be passed by reference in /home/projontwik/domains/espritprojectontwikkeling.nl/public_html/wp-content/themes/esprit/header.php on line 95
 • Toegevoegde waarde in de initiatie- en de ontwikkelfase

  Toegevoegde waarde in de initiatie- en de ontwikkelfase

Nieuws artikel

Digitale informatiebijeenkomst Johan de Wittlaan 12 in Woerden

Tijdens de digitale informatiebijeenkomsten op maandag 7 december 2021 hebben wij belanghebbenden én belangstellenden kunnen informeren over ons voorgenomen nieuwbouwplan aan de Johan de Wittlaan 12 B, C en D in Woerden.
Het was een digitale bijeenkomst vanwege het coronavirus. Via een link kon men gemakkelijk en veilig vanuit huis deelnemen. Tijdens de presentatie was er de mogelijkheid om via de chat vragen te stellen.

Waar ging de presentatie over?
De digitale bijeenkomst is gestart met een korte introductie over de aanleiding van het project en de stand van zaken. Vervolgens zijn aan de hand van het schetsontwerp de onderdelen stedenbouw, openbaar gebied, programma, mobiliteit en de planologische procedure toegelicht. Aan het eind is het vervolg toegelicht. Na elk onderwerp was er gelegenheid om vragen te stellen en dat hebben de deelnemers zeer actief gedaan. De gemeente, Esprit Projectontwikkeling en UC Architects waren digitaal aanwezig om zo veel mogelijk vragen live te beantwoorden.

Presentatie terugkijken?
Heeft u de presentatie gemist en wilt u deze terugkijken? Er is van de presentatie een filmopname gemaakt (duur ca. 1:30:00). Bekijk hier de filmopname.

De presentatie teruglezen?
Heeft u de presentatie gemist en wilt u de sheets teruglezen? Dat kan via deze link JohanDeWittlaan_buurtpresentatie

Vragen en antwoorden teruglezen
Helaas kunnen er geen vragen meer worden gesteld.

Bekijk hier in één overzicht alle vragen en bijbehorende antwoorden die naar aanleiding van de informatiebijeenkomst van 7 december via de chat of per mail zijn gesteld.